Annons

Annons


Yoga i parken med Yasuragi

Min träningsfrekvens är på tok för dålig, faktum är att det inte ens kan kallas för frekvens. Jag går långa promenader med hunden, kör några stretchmoves för att få igång kroppen på morgonen och så fyra månader om året åker jag längd. Eller det kanske bara blir två pga obefintligt med snö här i stan numera.

Annons

Ett annat härligt ställe att yoga på – taket uppe på Urban Dehli där Philosophy ordnade frukostyoga för ett par månader sedan. Ja, det är jag som spretar med fingrarna. Ska man egentligen inte göra men bättre att försöka yoga än att inte yoga alls!

Men jag vill verkligen. Vet hur bra jag mår oavsett om det är en tuff runda i skidspåret eller ett skönt yogapass. Därför hoppade jag till av glädje när det rasslade in ett pressmeddelande från Yasuragi. De kommer nämligen att ordna yoga i några av Stockholms parker nu i höst, helt gratis. Sex tillfällen bjussar man på. Men det kanske allra bästa är att en av yogalärarna som kommer att hålla i passen är den alldeles underbara Maria Boox. Hon är den bästa jag gått och tränat för någonsin och var den som startade Yogashala vid Nytorget i Stockholm för herrans massa år sedan.

Fina Maria Boox, en av de bästa yogalärarna som finns i det här landet. Foto från Marias hemsida.

Alltså – dags att ta tag i träningen, det gör ju faktisk gott för huden också så man skulle kunna se det som en skönhetsgärning. Första tillfället blir i Rålambshovsparken den 28 augusti. Yogamatta är bra att ta med dig men de som kommer får Yasuragis fina yukata, den blåvita rocken du ser här.

Vi kanske ses i gröngräset!
Mer info hittar med datum, vilka parker det gäller och vad du behöver ha med dig hittar du här.

LÄS OCKSÅ


2 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar