Annons

Annons


Äntligen – lyxiga Chantecaille på väg hit!

Jag skrek rakt ut av ren glädje härom dagen. Anledningen? Jag fick veta att ett av mina absoluta favoritmärken är på väg hit – franska Chantecaille. Lyckan! Chantecaille har faktiskt redan varit här en sväng, på skönhetspalatset C/O Stockholm som huserade på Götgatsbacken i Stockholm. När det gick i graven försvann också distributionen för detta underbara märke och jag har saknat det ända sedan dess. Men nu är det alltså snart här med sina underbart lyxiga formulas, finfina kvalitet och fantastiskt vackra design.

Annons

Hos Chantecaille hittar du bl a Just Skin SPF 15, min bästa färgade dagcreme alla dagar i veckan. Den är så lätt att arbeta med, faktum är att man inte ens behöver arbeta med den. Bara att trycka ut en klick och massera in i huden. Resultatet är en jämnare snyggare hud, ser ut som ens egen men så otroligt mycket fräschare och finare. Dessutom skyddar Just Skin mot både UV-ljus och luftföroreningar. Jag har redan skrivit om den här.

Det finns många fler riktiga pärlor att upptäcka här. Kolla bara in dessa. Hur fina!!

 

Märket använder en del av pengarna från dessa till olika organisationer som jobbar för att rädda hotade djurarter som lejon, elefanter, gorillor osv. Tyvärr är den vackra bi-blushern slutsåld men om du vill göra en insats för just bin och humlor kan du läsa mer här.

Chantecaille är dock inte bara briljant makeup, det är också riktigt bra hudvård. Precis som foundations, rouge och läppstift är alla formulas ljuvliga och de doftar fantastiskt. Jag har nästan svårt att förstå att man kan få till det så bra utan att man faktiskt tillsätter varken syntetiska färger eller parfymer. Imponerande.

September är månaden att se fram emot. Då landar Just Skin med kompisar på den helt nybyggda skönhetsavdelningen på NK i Stockholm tillsammans med bland annat Hourglass.


Kommentera

 


Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar