Annons

Annons


Vinterns tuffaste foundationtest

I veckan var jag på ett pressmöte där Pür Cosmetics vårnyheter visades upp. Bland läppennor och primers fanns en helt ny foundation som fångade mitt intresse lite extra. Dels för att den stod bredvid en foundationborste som visade sig vara både ljuvligt mjuk och väldigt bra. Men också för att influgna PR-Lynnette från huvudkontoret i USA utlovade låååång hållbarhet, Bare it all skulle sitta kvar, och vara snygg, även efter ett spinningpass. Vilken utmaning!

Annons

Gigantisk borste att fördela foundation med. Kan även användas utan foundation för att ge en obeskrivligt skön massage i ansiktet…

Det låter ju nämligen to good to be true. Därför fick den åka med på svettigt långfärdsskidpass nu i helgen. Det här hände:

Bare it all var lätt att få på snyggt och så här såg det ut innan vi gav oss iväg, halvmatt finish och inget puder.

7.5 km senare sitter den fortfarande lika bra trots en del svettiga backar.

Tillbaka på hotellrummet efter 1.5 mil och rätt nöjda med oss själva. Och med den nya basen!

Det var svettigt och det var jobbigt, trots det syntes knappt ansträngningen i ansiktet. När det blev fuktigt i ansiktet tryckte jag bara lätt mot huden och – borta. Vet inte hur bra det är för huden är göra så men oavsett kan man ju konstatera att Bare it all har en grymt bra hållbarhet. Perfekt för dig som verkligen vill vara säker på att basen sitter snyggt och håller sin halvmatta finish hela dagen. Dessutom innehåller den en hel del bra grejer, t ex agaveextrakt som tillför fukt, grönt te som skyddar mot fria radikaler, magnolia som motverkar inflammationer och ceramider som stärker hudbarriären.

Det är ett litet tag kvar innan lansering, april står det i releasen. Priset är 575 kr för 45 ml. På Pür Cosmetics kan du se var märket säljs.

 

 


Kommentera

 


Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar