Annons

Annons


Vinn skönhetsgalans fantastiska goodiebag

Igår var det dags för årets största skönhetsgala, den 10:e i ordningen och således en extra glittrande jubileumsföreställning som gick av stapeln i det fantastiska Stadshuset. Swedish Beauty & Cosmetics Awards anordnas av branschorganisationen Kofh* med syftet att kora de bästa skönhetsprodukterna från förra året. Jag sitter i juryn tillsammans med en diger samling skönhetsexperter som för att få fram vinnarna testar och utvärderar hundratals produkter under några få månaders tid.

Annons

Några av de glittrande gästerna på galan!

Röstningen går till så att vi anonymt sätter poäng på olika egenskaper och den som fått mest blir helt enkelt vinnaren. Men då det finns så mycket fantastiska produkter tycker i alla fall jag att det är en stor ära bara man blir nominerad.

Hela listan över alla de 33 vinnarna hittar du här. Jag har också plockat ut mina personliga favoriter, 10 produkter som jag tycker står ut alldeles extra. De hittar du lite längre ner i inlägget. Men först – goodiebagen med stor G.

När galan var över och det var dags att fara hem fick alla gäster varsin galet stor goodiebag, en påse så välfylld att jag faktiskt aldrig sett något liknande. Det allra roligaste är att du faktiskt kan vinna en goodiebag med precis samma innehåll som delades ut på galan. Jag har fått möjligheten att lotta ut 3 st goodiebags till ett värde av 5000 kr/st. Här ser du hela det fina innehållet.

Bland godbitarna i goodiebagen hittar du Eye Contour Gel från Clarins, Hyaluron-Filler Concentrate från Eucerin, Facial Cleanser från Cetaphil, Thickening Shampoo och Conditioner från Sachajuan, Gradual Tan Tinted Bodylotion från St Tropez, Ekologiskt certifierad Kroppslotion från Ica och Drops of Youth Youth Fresh Emulsion från the Body Shop.

Vill du ha chansen att vinna? Fyll i formuläret nedan och besvara tävlingsfrågan (Psst! Svaret hittar du här):

Tävlingen är avslutad! Vinnare meddelas inom kort.

Tävlingen pågår till 5 maj 2017. Lycka till!

Och mina 10 favoriter från galan? Alla vinnare är fantastiska men här är några som sticker ut alldeles extra.

Lip Serum från Verso: Så mycket mer än ett vanligt lippie får du med denna vinnare, en investering som ger ordentlig utdelning i allt från rejält mjukare läppar och jämnare yta till effekt på djupare ålderstecken – en hel läppbehandling på tub helt enkelt.

 

Instant Glow Watercolor Blush från Lumene: Lockar fram rosigheten i din hud gör dessa droppar som smälter ihop perfekt med den egna hudtonen, ger naturligt vacker lyster och levereras i söt liten droppflaska.

Rouge Expert Click Stick från By Terry: När läpparna möter perfektion och får sin färgleverans med precision – då säger det bara klick.

SOS Rescue Oil från pH Formula: En dubbel lättviktare som håller vad den lovar: att agera räddare i nöden för hud i obalans.

Luna Play från Foreo: Lekfull, färgstark och prisvärd liten goding som tar effektiv rengöring till en helt ny nivå. En stor innovation i en liten smidig förpackning.

Hand-Absolute från Filorga: Med en avancerad formula i en lätt och smart förpackning är denna stilsäkra handcreme vår nya favorit i handväskan som dessutom skänker våra händer ett direkt synbart och mjukgörande resultat.


Goodness Glow All Over Dry Oil från M Picaut: En kroppsolja som inte bara doftar som en citrusdröm utan dessutom mjukgör din hud på djupet. Ett svenskt hantverk med trovärdighet i en lyxig och elegant förpackning.


BareSkin Complete Coverage Serum Concealer från Bare Minerals: Det tog en knapp sekund för influensers, återförsäljare och konsumenter att ta till sig den här nya sminkfavoriten, och ännu fortare går det att trolla bort skavanker. En undergörande försköningsprodukt som gör all hud vackrare.


Epic Treat Deep Conditioning Treatment Mask från Noir: Pigg uppstickare med bra känsla för moderna frisyrers behov. Stödjer och bygger upp håret och ger en hållbar finish med en doft av flärd.

 

Powerful Volume Dry Paste från Björn Axén: Känsla av ny smidig formula som ger ett hållbart resultat utan att torka ut.

*Kosmetik- och hygienföretagen.

 


Kommentera

 


Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar