Annons

Annons


Veckans skönhetskap – svampen som fixar riktigt fin bas

 

Det finns många alternativ när det gäller att få sin foundation på plats. Alltifrån att använda fingrarna till att cirkla in den med foundationborste. Och så finns det de här äggformade svamparna. Den första och mest kända heter Beauty Blender.

Annons

Har du inte testat en sådan ännu men alltid drömt om en daggfräsch finish utan några som helst synliga streck eller kanter så tycker jag att det kan vara dags. För använd rätt kan den göra hela skillnaden. Sedan jag började kan jag inte vara utan, det blir så fint.

Dual Ended Expert Sponge från Real Techniques är ett utmärkt alternativ om du tycker att ett par hundralappar, som originalet kostar, är mycket. Den bör trots allt bytas ut ganska så ofta*. Dual Ended är dessutom snedskuren vilket gör det ännu lättare att komma åt överallt. Och du kan lätt använda även till concealer och cremerouge.

Dual Ended Expert Sponge från Real Techniques kostar strax under hundralappen och kommer att finnas på Kicks då Real Techniques lanseras där nästa vecka (v 37).

Hur man använder den? Viktigt att fukta först, det gör både att finishen blir skirare och att svampen inte sväljer riktigt så mycket produkt som om den är torr. Krama ur och sedan är den klar att användas.

*Du kan och ska tvätta svamparna med ljummet vatten och tvål/schampo men efter ett tag går det ändå inte att få rent och då är det bara runda arkivet som gäller.

Ett annat suveränt budgetköp på verktygsfronten hittar du här:

PS. Att använda en sådan här svamp är verkligen ett lyft för foundationfinishen. Men i sig kanske inte ett budgetalternativ. För det går åt mer foundation. Men den blir som sagt snyggare….

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar