Annons

Annons


Veckans skönhetskap – Sensitive Advanced Hydrating Face Protection Mist SPF 50

Oj, vad varmt det blev plötsligt. Väl hemma från bakugnen Paris så slog solen till här hemma också. Och det betyder att man bör vara riktigt generös med solskyddet. Härligt då när man hittar ett som både är skönt, praktiskt som tusan, ger högt skydd och inte kostar skjortan.

Annons

Sensitive Advanced Hydrating Face Protection Mist SPF 50 från Garniers solserie Ambre Solaire är ljuvligt återfuktande, går att spraya i alla vinklar och är så smidig i storleken att den lätt ryms även i en mindre handväska (ca en hand hög). Den ska passa även känslig hy men doften, som är behagligt varm, får mig att fundera över om det verkligen kan stämma. Parfymfritt brukar ändå vara bäst för känsliga.

Bäst gillar jag att använda den här solskyddsmisten för att fräscha upp skyddet i dekolletage, på axlar och i nacken under dagen. Det är ställen jag ofta bränner mig på pga hamnar i solen på lunchen eller promenerar hem, blir varm och skalar av kläder så att oskyddad hud plötsligt hamnar i sol. Jag har den i ansiktet också men bra att tänka på är att man måste vara väldigt noga med att hålla för ögonen. Det är EJ skönt att få in solskydd i ögonen, oavsett märke. 

Den blir varken kladdig eller gör huden glansig men passerar inte helt obemärkt. Det känns att man har en tunn hinna som ligger på ytan dock ej obehagligt. Det står  att den ska fästa makeup och det funkar.

Ca-pris 99 kr, finns bl a på Åhléns där den just nu kostar ett par tior mindre.

Fler solskyddsfavoriter kan du läsa om här:

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar