Annons

Annons


Veckans skönhetskap – Renewing Face Oil från ACO

Vad gott du luktar! sa sonen när jag skulle pussa honom godnatt härom kvällen. Och det gjorde jag faktiskt. Har testat ansiktsoljan Renewing Face Oil från ACO och den doftar ljuvligt fräscht och milt. Det är dessutom inte det enda härliga med dessa droppar.

Annons

Renewing Face Oil från ACO har en behagligt sammetslen och ovanligt lätt formula som smälter in i huden och får den att kännas både återfuktad och väldigt len. Lite lystrig blir den på direkten också. Förutom välgörande oljor från ängskrasse och raps hittar du energiboostande Q10 och skyddande E-vitamin bland de sju ingredienserna. Du kan använda oljan morgon och kväll, jag har dock bara bytt ut min nattcreme mot den, det har varit toppen. Jag har ett par serum under: Pre & Post från Nimue för barriären samt Rosaliac AR Intense från La Roche-Posay för att lugna kärlen, något jag alltid har. Är huden väldigt torr skulle jag mixa oljan med min vanliga creme, ett bra knep för att ge lite extra näring nu när temperaturen sjunker.

Renewing Face Oil från ACO finns på apotek nu och priset är ca 199 kr/30 ml.


Kommentera

 


Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar