Annons

Annons


Veckans skönhetskap – nagelfixaren

Mina naglar brukar vara riktigt bra, jag kan inte ge mig själv jättemycket cred för det, tror snarare det handlar om min mammas finfina nagelgener. Men det senaste året har de börjat trilskas, flisas och skiva sig. Min gissning är att det beror på dumheter som att dra av gellack, pilla bort tapeter med naglarna och utmana ödet genom att diska utan handskar. Sånt ska man inte hålla på med, det straffar sig så småningom. Så vad göra. Man testar såklart lite olika nagelstärkande kurer. Och nu har jag hittat en som både är riktigt bra och som kostar knappt en hundring.

Annons

Redan för ett år sedan fick jag en flaska från Sally Hansen som skulle vara magisk enligt leverantören. Denna hamnade dock i ”ska testa snart högen” och den högen växte och flaskan öppnades aldrig. Tills för en vecka sedan när mitt nagelproblem började kännas riktigt tråkigt pga att allt lack jag målade på flisades bort. Och visst var där något speciellt med innehållet med micromineraler och annat som ska hålla fukten kvar i nageln (viktigt för att hålla den flexibel). Efter att ha penslat på Miracle Cure ett par gånger under fyra dagar så ser naglarna betydligt roligare ut och jag får känslan att de dessutom växt flera millimeter. Så har du skruttig naglar, då kan Miracle Cure från Sally Hansen vara din grej. Ca 119 kr.

Så används det: Pensla på nageln varannan dag, nageln ska vara ren men du kan lacka med färg ovanpå. Om du inte gör det ser det ut som du har ett lager transparent överlack.

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar