Annons

Annons


Veckans skönhetskap – mild deodorant

Det allra bästa betyget som jag kan ge en deo är att jag inte märker den eller tänker på att jag använt den. Vill inte att den ska lämna spår på kläderna och vill inte under dagen plötsligt komma på att jag ju faktiskt rollade mig under armarna på morgonen men det verkade inte fungera p g a blöt känsla alt misstänkt odör som slingrar sig upp i näsan.

Annons

Därför har Emma S. Deodorant blivit ny favorit. Den har precis landat i en ny doft så mild att den knappt märks, Soft Colour kallar Emma den lätt pudriga mixen av iris och liljekonvalj. Det här är en antiperspirant då den innehåller aluminiumklorid, det betyder att den effektivt stoppar både svett och lukt. Den innehåller även en liten dos sheasmör för mjukgörande effekt. Och så tycker jag att den är fin, något som man inte är bortskämd med när det gäller den här produktkategorin. Ca 89 kr är priset, ett klipp då den för mig är i samma klass som deos från dyrare märken.

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar