Annons

Annons


Veckans skönhetskap – Instant Cuticle Remover från Sally Hansen

Vips så var den helgen över. Min spenderades till största delen i en ruskigt kall ishall då hockeysäsongen redan har dragit igång för fullt. Tror att Myren, där min son tränar, måste vara Stockholms kallaste. Vinterkläderna är alltså framtagna. Man känner sig ju inte riktigt klok med mössa, dunjacka och vantar när andra sitter ute i solen i linne, shorts och flippisar.

Annons

Jag har jobbat lite också, varje helg följer en hel korg med produkter som ska testas med hem. Och idag kom  jag äntligen till skott med en produkt som inte är ny men som stått på min lista länge. Och den visade sig vara en riktig höjdare.

Instant Cuticle Remover från Sally Hansen är en sådan där bra pryl som ger väldigt fin utdelning på mycket kort tid. Närmare bestämt 15 sekunder. Så lång tid tar det för gelen att lösa upp döda hudceller på nagelbanden och släppa fram ny fräsch hud. Och det är något som inte bara ser snyggt och prydligt ut. Det gör också att naglarna mår bättre och växer bättre.

Instant Cuticle Remover kan du enkelt skölja bort med ljummet vatten och tvål när tiden gått. Torka och droppa sedan lite olja på nagelbanden. Med rena nagelband fria från döda hudceller kommer du märka att oljan sjunker in snabbare. Och avsluta med att försöka putta ner nagelbanden. Bäst är en orangepinne eller liknande men jag gör det ibland bara med nageln.

Instant Cuticle Remover från Sally Hansen kostar 99 kr/29 ml. Märket såldes tidigare på H&M men nu hittar du det på Kicks och Åhléns.

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar