Annons

Annons


Veckans budgettips – lackremover för sköra naglar

Mina naglar har inte riktigt hämtat sig helhjärtat från senaste gellackningen. Förutom att den här typen av behandling generellt sliter en del på naglarna så är jag dessutom alldeles för otålig för att ta bort lacket på rätt sätt. Man ska ej dra av färgen, det är en traumatisk upplevelse för naglarna. Så hur gör man när naglarna är något sköra och flisar sig och man ska lacka på och av höstens 20 favoritfärger under en och samma dag?

Annons

depend nagellacksremoverMin räddning heter O2 Nail Polish Remover för torra, flisiga naglar från Depend. Jag vet inte vad man har kokat ihop här men du måste ej gnugga extra hårt bara för att den ska fungera, lacket går av lika bra som med en traditionell aceton-remover. Dessutom blir huden ej så där torrt vit som den kan bli efteråt och naglarna ser friska och fina ut. Jag gillar också att här varken finns parfym, färgämnen eller olja – tre saker som ej har i nagellacksremover att göra eftersom de kan orsaka missfärgningar osv. Och som extra bonus är formulan biologiskt nedbrytbar. Skonsam mot både nagel och miljö – storgilla på det. Blygsamma 69 kr för en flaska med hela 250 ml geniblandning, det är verkligen ett kap.

Ps. Bomullen på bilden kommer från Muji, också det ett kap med 180 prima oblekta och ekologiska bomullskvadrater som ej luddar för 35 kr.

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar