Annons

Annons


Vårens bästa palett – Signature Set från RMS Beauty

Paletten har verkligen kommit för att stanna och jag älskar detta smarta att samla flera saker i en ask och dessutom lätt kunna få med sig favoriter på resan. Nästan en tiopoängare (se mer nedan) har precis landat här, RMS Beautys Signature Set som finns i två varianter: Pop Collection och Mod Collection. Jag har flera favoriter från det här märket som används flitigt och därför så glad att slippa ha alla dessa glasburkar dinglandes i sminkväskan, här har man samlat fem av bästsäljarna i en riktigt smidig liten ask, så utformad att den nästa går ner i fickan.

Annons

Så vad får du då? 

I båda paletterna finns självklart stjärnan Magic Luminizer, en highlighter som stryks över huden för fantastiskt fin lyster.

Bredvid den i Pop hittar du sommarhiten Burriti Bronzer som också ger lyster men mer åt det solkyssta hållet medan det i Mod är Mastermixer som är något ljusare. 

Två stycken lip2cheek har man stoppat ner, i Pop får du rosa/rött och i Mod aprikos/brunt. Som namnet antyder kan du ha dem både på läpparna och kinderna men pröva även på ögonlocken. Det blir riktigt fint och fräscht nu på sommaren även om den här formulan såklart inte sitter lika bra som ett puder. 

Sist ut är en sträng med Lip & Skin Balm i Simply Vanilla alt Simply Cocoa, den kan användas lite varsom helst där huden är torr och behöver lite extra kärlek. 

Priset för paletterna är 540 kr och det kan låta dyrt men räkna om i cost/wear så tycker jag det helt klart är en bra investering. Dessutom är alla RMS produkter vårdande för huden med bl a kokosolja, de är väldigt väldigt lätta att använda och de är vegan-vänliga. Det enda jag vill gnälla på är att det inte finns en spegel i locket, det hade verkligen varit toppen och gjort att 9 1/2 poäng halkat upp till 10.

RMS Beauty finns bl a på Cow Parfymeri (butik och webshop) och Naturligtsnygg.se

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar