Annons

Annons


Update på nya nagelförlängningen

Nu har det snart gått två veckor sedan Frida Selkirk skulpterade fram nya långa naglar på mig med det spännande materialet PolyGel som precis kommit till Sverige. Mitt första intryck kan du läsa om här.

Annons

Så vad har hänt sedan dess? Jo, jag är faktiskt kär i de här tio. För även om det var ovant i början pga väldigt långa så känns de som en helt naturlig del av mig, som mina egna naglar fast så mycket bättre. De skivar sig inte, de går inte av och de sitter som gjutet utan att det känns ovanligt, hårt eller konstigt på något sätt. Dessutom sitter nagellacket så mycket bättre än på mina naturliga naglar. Jag gillar också att jag kan fila dem, har rundat toppen en smula bara.


Så här ser PolyGel-naglarna ut au naturell. Frida har lagt ett lager transparent gellack överst för att ge glans och göra det enkel att lacka själv, smart! Fördelen med det här nya materialet är att det är tåligare än gel men flexiblare än akryl. Man har helt enkelt tagit det bästa från de två. 

Jag har fått en liten utväxt som jag dock knappt tycker syns, varken med eller utan lack. Om någon vecka är det nog dags att fylla på. Hm, har nog skaffat mig en ny dyr vana…

Priset för en PolyGel-behandling, som du kan göra också bara för att få en starkare och snyggare kort nagel, varierar beroende på var du gör det och vem som gör det. Jag har sett priser från 800 kr men vanligast är runt 1200. Att fylla på kostar från ca 700 kr och det bör göras ungefär var tredje vecka för att naglarna ska vara snygga. 


Lacket på bilden är Diors Optic White från sommarkollektionen. Den ser inte så där kritigt vit och tipex-aktig ut pga en lätt dos skimmer i mixen. Jag gillar det när huden fått lite färg.

Vad tycker du? Hiss eller diss av vitt lack?

LÄS OCKSÅ


2 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar