Annons

Annons


Tre lyxiga presenttips till mamma

Snart är det dags, nästa söndag den 28 maj är det Mors dag. En dag som kan betyda väldigt olika saker beroende på vem du frågar. Här ovan kan du se min mamma (i solglasögon) med sin mamma och så jag i jeansskjorta. Plus min kusin Eva och hennes två barn. Idag har jag själv blivit mamma och det är först nu som jag förstår hur fantastiskt kul, spännande, läskigt, utmanande, stressigt och svårt det faktiskt är. En riktig berg- och dalbana. Jag har alltid älskat min mamma men sedan jag blev en själv har den kärleken utökats med en respekt som är oändlig. Hon stöttar när det behövs (även om man inte alltid själv vet att man behöver), hon backar när det inte är läge att kliva på och strösslar alltid generöst med sin ovillkorade kärlek. Hon är helt enkelt grym. Har du en mamma som du vill ge något fint? Här är tre tips, alla testade och varmt rekommenderade av min alldeles egna fantastiska mamma.

Annons

Huile Souveraine från Dior är ett riktigt lyxig serum som består av naturliga oljor och exklusivt rosextrakt. Det smälter in i huden men är inte bara skönt. Efter att ha testat det i några månader är mamma frälst, det går inte att jämföra med något annat säger hon. De fina linjerna i pannan har försvunnit och huden har fått en riktigt fin lyster. De djupaste behövs cement för att fylla i, enligt henne, men att få sådan fin effekt på hennes 70+ hud trodde hon aldrig. Ca 3070 kr.

Chance-dofterna är några av mammas favoriter och lägligt till mors dag har Chanel släppt en badrumsduo i Chance Eau Vive som höjer lyxfaktorn på duschstunden med flera hundra procent. Foaming Shower Gel och Body Moisture doftar inte bara ljuvligt friskt av blodapelsin, jasmin, ceder och iris. Konsistenserna är himmelska och framtagna för att lugna och återfukta huden. Pris ca 440 kr resp 520 kr.

 

Får mamma välja blir det OPI på naglarna. Hon har testat mängder av olika nagellack och är rätt så petig med att just naglarna ser snygga och välvårdade ut. Det här märket får högsta betyg av henne och ett rosa eller rött lack från vårens kollektion Fiji passar perfekt. Ca 165 kr.

 


Kommentera

 


Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar