Annons

Annons


Strumpbyxa på tub

Mina ben är inte bara bleka. De är dessutom mönstrade, dock ej i mitt tycke ett särskilt snyggt mönster. Och jag skulle ju visa lite ben på det här båtkalaset jag var på igår. Underbart då att jag stoppat ner lite flytande strumpbyxa i resväskan.

Annons


Body Blur från Vita Liberata och Instant Tan Finishing Gloss från St Tropez är precis det. Gel med färg som när du masserar dem över huden ger en jämn, lystrig och tonad strumpillusion. Utan den där jobbiga grenbiten mellan benen. 

Dessa två är mina favvosar för att de är lätta att få på snyggt, ser naturliga ut och sitter bra. Och jag kommer använda dem hela sommaren. Av någon anledning vägrar mina smalben anta ens en aningens beige ton. 


Body Blur, som jag har på vänster ben här, ger lite mer färg än Finishing Gloss (inte den på höger, det benet är au naturell). Den senare ger å andra sidan en lystrigare effekt utan att det skimrar, ser mer ut som huden är rejält återfuktad och härlig. Och den går att bygga på, även om jag tycker att det känns lite klibbigt med för många lager. Båda tvättas bort i duschen, det är alltså inte frågan om vanlig brun utan sol.

Body Blur från Vita Liberata hittar du bl a på Skincity och Åhléns. Den kostar 489 kr. 

Instant Tan Finishing Gloss från St Tropez finns bl a på Kicks och Åhléns. Den kostar 199 kr. 

LÄS OCKSÅ


1 kommentar

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar