Annons

Annons


Sommarens bästa läppstift – Art Stick från Bobbi Brown

Bobbi Brown är egentligen mest känd för 100 nyanser av brunt. Men det är lite orättvist för på senare år har märket faktiskt blivit betydligt mer kulört. Och i år har man lanserat en riktig färgknall, det flytande lysande läppstiftet Art Stick.

Annons


Art Stick Liquid Lip kommer i en mjuk hylsa som du trycker på för att få ut färgen. Den är inte gellig som ett läppglans eller lika lättflytande som de matta lyxlippisarna från Chanel, Lancôme och Armani (som alla är utmärkta). Nej, Art Stick har en trögare och krämigare konsistens som gör det lätt att få till en snygg kontur. 


Och när det väl torkat så sitter det genom coctaildrinkande, snicksnackande och fem rätters med bibehållen intensitet. Finishen är snyggt sammetsmatt. 

Jag älskar framför allt Art Stick i den här färgen som heter Hot Tangerine, en nästan självlysande  och klar rödorange som passar perfekt på sommarfesten. Ja, den funkar fint för att pigga upp en regnig sommardag på jobbet också. 

Art Stick Liquid Lip finns i 16 färger, såklart några på den bruna skalan också. Det här är trots allt Bobbi Brown. Priset är 295 kr och du hittar det på Kicks och Åhléns. 

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar