Annons

Annons


Sommarens bästa lack – Mambo Beat från CND

Det är något magiskt med korallrött för det är nog en färg som passar till allt. Åtminstone på sommaren. Pröva, det är lika snyggt till svart och blått som vitt, sand, grönt och brons. Osv. Och jag har hittat den där perfekta mixen som också gör något med huden, den får den liksom att glöda och det oavsett om du fått någon färg eller inte.

Annons

Mambo Beat heter den, en av nyanserna i Rythm & Heat som är sommarens Vinylux-kollektion från CND. Det är en ganska djup, knallig och klar korall som du kan se, inte den pastelliga varianten. Penseln är lite smal för att det ska gå i raketfart att måla men å andra sidan så är just Vinylux ett av de lack som sitter allra längst så det jämnar säkert ut sig. Och på tal om att jämna ut så är formulan sådan att den liksom flyter ihop på något magiskt vis så att det blir just jämnt och snyggt oavsett hur man målar.

Vinylux i Mambo Beat från CND kostar 145 kr och finns bl a på Eleven.se och LYKO.se.

Grunden här är förlängning med polygel men eftersom jag inte kunnat ta mig till salongen för att fylla på så har jag fått fixa en liten egen lösning. Ganska fiffig faktiskt. Mer om den här.

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar