Annons

Annons


Roadtest – flygande ögonmask

För någon vecka sedan var jag i Paris och på grund av både väldigt tidig uppstigning plus extremt arbetstempo den senaste tiden så var både mörka ringar och linjer runt ögonen extra uppenbara. Bästa tillfället att testa ögonmask med andra ord. Och vad kan vara bättre än att göra det när man ändå sitter fastspänd i en flygplansstol. Jag tvingade även mitt underbara resesällskap att hjälpa mig så jag ger dig här resultatet av mitt & kollegan Emma Unckels ögonmasktest. 

Annons


Jo, flygvärdinnan blev väldigt förvånad men jag måste säga att jag verkligen gillar formen på Guinots ögonmask Masque Yeux Age Logic. Det är briljant att behandla även det där lilla rynkpartiet mellan brynen. 

Materialet är ett slags papper och kanske var det för att min hud behövde så mycket fukt för slurp så var allt serum borta, det tog max fem minuter. Det kändes inte superåterfuktat efteråt men slätare och ljusare, det blev faktiskt huden. 


Masque Yeux Age Logic finns på salonger som gör Guinot-behandlingar och kostar 580 kr/4 st.

Versos Eye Reviving Mask – dessa tunna gelkuddar är en lyxig dröm. Så här säger Emma: 

–  Dessa känns som en andra hud, de är passform i perfektion. Jag gillar att de inte är för ”blöta” utan mer gel-aktiga. Perfekta på resan eftersom de sitter fast som en smäck under ögonen. Och de är skönt svalkande, avsvällande och tar bort torrhetsrynkor. 

Reviving Eye Mask med Retinol 8 finns på Cow Parfymeri samt Skincity.se och kostar 499 kr/4 par.

Magicstripes serumspäckade Wake me up Collagen Eye Patches är precis som Versos ett par gelkuddar som trycks fast på huden. Men dessa är tjockare och därmed tyngre och lämpar sig därför bäst för dig som reser första klass. De kräver nämligen ryggläge för att sitta på plats. Jag kämpade i flera minuter mot tyngdlagen här men det var en ojämn kamp. Precis efter att jag tog bilden började de sin resa ner mot marken. Med det sagt så är formulan supereffektiv. Och det fanns massor kvar i paketet som jag generöst smorde på mina torra handryggar och halleluja vad huden där blev fin. Mjuk, fräsch, klar och så slät.  


Wake me up Collagen Eye Patches finns bl a på Åhléns och kostar 359 kr/5 par.

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar