Annons

Annons


Rengöringsbalm till budgetpris – Melting Cleansing Butter från Kicks

För någon vecka sedan kunde du läsa mitt test av rengöringsbalm på bloggen, fem favoriter som alla är härliga, effektiva och vårdande men också tyvärr ganska så dyra. det har helt enkelt inte funnits något i den lägre prisklassen när det gäller rengöringsbalm Men nu så! Idag har jag varit runt på lite olika PR-byråer då det är pressvecka i stan. Och hos en av dem sprang jag på en betydligt plånboksvänligare variant.

Annons

Pure & Simple Melting Cleansing Butter från Kicks är en ganska enkel och lätt burk men innehållet doftar alldeles underbart av något jag skulle beskriva som blommig gurka, fräscht men ändå mjukt. Den smöriga formulan är både vegansk och Fairtrade och består bl a av olivolja och E-vitamin rikt sheasmör. Den är inte lika näringsrik som merparten av de rengöringsbalm jag har med i testet. Men en bra och prisvärd basprodukt är det och härlig att använda. Jag tycker också att det kan vara en bra start om du ändå vill testa på den här typen av rengöringsprodukt utan att lägga ner för stor peng med en gång. Tycker du om känslan och effekten kanske du kan höja ribban nästa gång.

Pure & Simple Melting Cleansing Butter från Kicks lanseras nu och kostar 129 kr för 100 ml.

Rengöringsbalmet ingår i nya rengöringsserien Pure & Simple där du också hittar en mjölk, en mousse, en gel och en go liten rengöringsborste med silikonpluppar som du använder ihop med den rengöring du gillar. Den är inte heeeelt olik den lilla rengöringsvante som medföljer Dermalogicas rengöringsbalm som visserligen har två sidor men jag upplever att Kicks variant är lite mer lättjobbad. Silicone Cleansing Brush gör rengöringen effektivare, du får en lätt exfoliering och huden får en skön och cirkulationsboostande massage. Den har en liten smart hållare på baksidan som också fungerar som sugpropp och den finns i rosa och ljusblått. Den kostar 79 kr.

Mer om rengöringsbalm och mina favoriter hittar du här:


Kommentera

 


Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar