Annons

Annons


Kärlek till naglarna med Essie Treat, Love and Color

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Efter ett år med polygel på naglarna (som jag saknar intensivt) har jag bestämt mig för att gå naturligt en period. Jag kommer definitivt gå tillbaka till polygelen pga så snyggt, hållbart och dessutom sitter alla lack man målar på i evigheter. Men just nu har vi ett litet uppehåll i vår relation. Och eftersom jag ibland är en otålig typ så har drag dragit bort resterna av polygelen. Det är verkligen inget jag rekommenderar, det finns mycket bättre metoder. Men jag klarade inte av att vänta och nu betalar mina naglar priset för det.

Annons

Därför har det varit ett utmärkt utgångsläge för att testa Essies kollektion Treat, Love & Color som ska vara just en slags uppbyggande, vårdande och förskönande färg för torra och sköra naglar.

Essies Treat, Love & Color kom redan förra året i några transparent nyanser men har för några månader sedan lanserats i mer täckande färger, nyanserna är valda efter några av Essies mest populära lack. Och jag gillar det, färgen täcker liksom en del av problemet samtidigt som uppljusande pigment får ytan att se jämnare ut. Och naglarna känns faktiskt i lite bättre form efter ett tag.

Treat, Love & Color från Essie finns nu i 3 olika färgfamiljer: Sheers, Creams och Shimmer. Priset är 145 kr/st och du hittar dem på Lyko.se. De jag har testat här ingår i Cream-släktet, det ljust koralltonade heter Glowing Strong(60) och den kalla nude-tonen är Good Lighting (70), fin om du vill ha lite mer diskret manikyr. Den allra snyggaste är dock enligt mig Mauve-tivation (95), en härligt krämig lila. Den kan du kika på hos Hilde som bloggar på Daisy Beauty. Hon har också skrivit om TLC här.

 

 


Kommentera

 


Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar