Annons

Annons


Pixis nya stjärnor

pixi prettiesI veckan landade ett megapaket på skrivbordet, lika stort som ett dockhus ungefär. Och lika ljuvligt glad som jag en gång blev när jag verkligen fick ett sådant blev jag när jag svängde upp dörrarna på denna. Men jag kommer att ha mycket roligare med den här nya leksaken för här finns allt från smart hudvårdsprodukt till förskönande solpuder. Pixi pretties är resultatet av ett samarbete mellan Pixis grundare Petra och fyra livsstils- och skönhetsbloggare. De har tillsammans med Petra arbetat fram sina drömprodukter och utgångspunkten har som alltid med det här märket varit att produkterna ska vara lätta att använda. Det ska gå snabbt att bli snygg, perfekt för dig som bara har några minuter på dig i badrummet eller ofta är på språng.

Annons

Jag ska erkänna att jag bara känner till en av personerna här men hon är å andra sidan en stor profil i beautyvärlden. Caroline Hirons är hudterapeuten som växt upp i moderns parfymeri och sedan många år driver en av världens mest kreddiga och intelligenta skönhetsbloggar och man behöver verkligen inte vara skönhetstokig för att gilla den. Caroline har tagit fram den stora favoriten bland alla de här produkterna – Double Cleanse, en burk med två olika rengöringar.

pixi hirons double cleanse

På ena sidan hittar du ett fast oljebalm som används enbart på kvällen när du har smink på. Det smälter när du masserar det över huden och löser upp smuts och smink snabbt. Torkas sedan lätt bort med en fuktad frottélapp. Den andra sidan bär på en mer krämig formula som är skönt återfuktande och kan användas efter balmen men också för sig själv på morgonen. Jag gillar att båda dessa är oparfymerade, luktar bara rent. Och känslan efteråt är ren sammetslen hud, inget som stramar eller skaver.

 

 

pixi its judy time palettepixi GlowyPowder RomeRosepixi EyeAccentsKit

Övriga produkter i Pixi Pretties är makeup och jag har plockat ut ett par favoriter. Här finns t ex ögonskuggspaletten signerad bloggaren och youtubern Judy Travis (It’s Judy time) med nyanser längs hela brunskalan, både skimrande och matta, som fungerar både vardag som fest. I kitet ingår en liten spegel som du lätt fäster där du tycker att den passar.

De skimrande mineralpudren Glow-y Powder från livstilsbloggaren Aspyn Ovard ger huden fin lyster i ett borsttag. Ett av mina bronspuderfavoriter är just från Pixi och Rome Rose kan mycket väl bli sommarens mest använda. Den är lite mer rödrosa än den jag haft vilket ger riktigt härlig glöd till kinderna. Vill du ha en mer gyllene lyster finns lyxiga Santorini Sunset och vill du ha mer lyster än färg så är London Lustre ditt puder.

Aspyn har också gjort ett litet kit med Lower Lash Mascara plus Brow Tamer, den förra en underbar mascara som ger bra kontroll och precision oavsett om du vill ha den på övre eller undre fransraden och den senare den perfekta hjälpen när man vill ha lite stuk på brynen ytan att det ser målat ut.

Produkterna ska redan finnas ute på t ex eleven.se, lyko.se och kicks.se men jag kan inte hitta dem där nu. Gissar att de inte hunnit komma upp på sajterna ännu men det dröjer nog inte länge. Priserna börjar på 269 kr för pudret, dyrast är Double Cleanse för 379 kr.

 

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar