Annons

Annons


Nya snygga håraccessoarer från Corinne

Vad jag älskar håraccessoarer. Håller ständigt ögonen öppna för att försöka hitta nya fina varianter, nästan blivit lite av ett skämt bland kollegorna då jag alltid frågar om det kan finnas något litet på varje pressmöte vi hamnar på. Dels för att det är snyggt och dels för att jag gillar uppsatt. Men också för att du med en enda liten accessoar kan förändra en hel look från ingenting till allt. Tyvärr är det otroligt skralt på håraccessoar-fronten här i Sverige. Där är såklart en del klämmor och blommor hos kedjorna men de håller kanske för ett par fester och har ofta en ganska plastig finish.

Annons

Det finns dock några undantag. Ett är Corinne, den svenska frisören och entreprenören som för ett par år sedan lanserade en hel kollektion snoddar, spännen och kammar. De är inte bara i riktigt bra kvalitet utan också så snygga att man vill ha varenda en. Som den här Corinne har själv runt hästsvansen.

Och nu har Corinne byggt på sortimentet med ännu mer fint. Dels med nya färger på produkter som redan finns men också med nya varianter, som rosettknuten här ovan. Varför jag gillar det här så mycket är för att precis alla band, snoddar och knutar är så lätta att använda, det är varken krångligt eller tidskrävande. Idag sprang jag på henne på Fashion Weeks accessoarvisning och fick en sneakpeek på allt det nya.

Den här svinryggen svängde Corinne ihop på mig medan vi stod och pratade, det tog ca 1 minut. Det enda som håller den uppe är nya hårpinnen i metall.

Och strax därefter dök den här gulliga tjejen upp och fick en knut på ungefär samma tid. Samma sak här, bara pinnen som håller fast knuten.

Här de fyra fina pinnarna i metall som kommer med nya kollektionen.

Corinnes nya accessoarer kommer under hösten, prisexempel är 349 kr för hårpinnarna. I samband med det gör man om hemsidan och bygger på den med nya spännande funktioner som än så länge är hemliga. Något att håll utkik efter alltså.

Nyfiken på min favorit från tidigare? Den hittar du här:

 

 

LÄS OCKSÅ


4 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar