Annons

Annons


Ny spännande nagelförlängning

En liten försmak på höstens hetaste färgkombo rött och blått.

Jag har inte haft riktigt långa naglar på många år, det har känts både enkelt, snyggt och elegant med lite kortare. Och det är inte lätt att få dem så där riktigt långa och snygga naturligt. Men så fick jag chansen att testa en ny typ av nagelförlängning igår hos nagelproffset Frida Selkirk och då kunde jag inte motstå.

Annons

Tidigare har du kunnat välja mellan gel el akryl. Båda håller ungefär lika bra men känns inte riktigt som egna naglar, materialet blir lite hårt. Polygel, som det nya materialet heter, är flexibelt och skönt.

Bild från min instagram Stories.

Eftersom jag bara haft det en dag kan jag inte säga så mycket om hållbarheten än men upplevelsen är toppen. Och det finns ett par aspekter till som får mig att gilla detta. Det luktar ingenting vilket är skönt både för den dom får och den som gör naglarna. Dessutom är dammet från filandet tyngre än från akryl. Det gör att dammet ramlar ner och går att samla upp. Ett stort plus för nagelteknologer som annars sitter och andas in en massa inte så hälsosamt damm.

Du behöver inte göra långa naglar, polygel är utmärkt om du har tunna sköra naglar och bara vill ha ett stärkande lager ovanpå!

Lackfärgerna på bilden? Den röda kommer från OPI och heter Got the Mean Reds, den blå är Ciatés Pool party.

LÄS OCKSÅ


4 kommentarer

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar