Annons

Höstens coolaste nagellacksfärg

Den här artikeln innehåller reklamlänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.
Fem nya favoriter från den gröna skalan. Från vänster OPI, Depend, Yves Rocher, Essie och Atelier Rouge.

Vårens lacktrend gick i grönt och den vågen verkar fortsätta även in på den kallare säsongen. Men om vi för några månader sedan penslade nyanser av lime och ärta på naglarna så går hösten mer i murriga och mörka toner som oliv, armé, smaragd och teal. Här är några av mina favoriter.

Annons

 

Annons

För ett par veckor sedan skrev jag om nya favoritlacket Le Vernis Go Green från Yves Rocher. Då var det en blålila färg på tapeten, idag är det en cool grön nyans jag fallit för. Vert Émeraude är en krämig & mörk smaragdgrön.

 

Le Vernis Go Green i Vert Émeraude från Yves Rocher kostar 99 kr/5 ml och finns här (reklamlänk via Adtraction) .

 

Annons

 

 

Heart of Jungle är namnet på stjärnan i Essies höstkollektion som består av sex varma och krämiga nyanser. Den här gröna är khaki-varianter har lite grå oliv-underton som känns riktigt cool.

Annons

Nail Lacquer i Heart of the Jungle från Essie kostar 129 kr/13,5 ml och landar i butik i september.

Depend har flera gröna i höstens olika kollektioner men den jag fastnat för heter Dress Code Cool och finns i 7 Day Hybrid Polish-serien. Det är en mörkt barrgrön nyans som täcker i två penseldrag.

7 Day Hybrid Polish i Dress Code Cool från Depend kostar 49 kr/5 ml. Du hittar den bl a på Kicks och Åhléns från nästa vecka.

Annons

Drama at La Scala från OPIs höstkollektion Muse of Milan ser mer blå än grön ut i flaskan men när du penslat på den så blir den en sån där djup och mustig teal som jag älskar. Hur den uppfattas beror också lite på vad du kombinerar den med men en sak är säker, den gör sig väldigt fint mot huden som får en klarare ton. Visste du förresten att just namnet teal kommer från fågeln kricka? Inte jag heller.

Nail Lacquer i Drama at La Scala från OPI kostar 184 kr/15 ml och du hittar den bl a på Lyko (reklamlänk via Apprl) .

Annons

Nya märket Atelier Rouge och jag fick ingen bra start. De första lacken som kom var av så dålig kvalitet att de nästan rann av naglarna i flagor redan andra dagen. Nu har man fått ordning på formulan och de nyanser i höstens limiterade kollektion som jag testat fungerar mycket bättre. De är fortfarande lite knepiga att måla, jag tycker att formulan tjocknar om man inte är tillräckligt snabb med penseln, men resultatet håller sig snyggt längre än tidigare. Khaki Season är något ljusare och renare än Essies variant här ovan.

Nail Polish i Khaki Season från Atelier Rouge kostar 99 kr/8 ml och finns exklusivt på Kicks (reklamlänk via Adtraction) .

Vill du inte ha så murrigt mörkt på naglarna finns faktiskt också en hel del andra sköna gröna, som t ex den här klorofyll-klara. Den heter Melinda Green och är ett rykande färskt nagellack från Gucci. Så färskt att man inte fått upp det på webben än.

Annons

Vernis à Ongles i Melinda Green från Gucci Beauty kostar 295 kr/10 ml. Du hittar det exklusivt på Åhléns (reklamlänk via Adtraction)  där du kan klicka i bevakning om du gillar det.

 

Dela på:
Annons
Laddar
https://jessicas-skona-varld.femina.se/hudvard-2/veckans-oldie-but-goldie-nya-advanced-night-repair-fran-estee-lauder/