Annons

Annons


Magika de Stick

magiska stick

Det händer titt som tätt att det landar produkter på mitt skrivbord som låter för bra för att vara sanna. Eller för knasiga för att det ska fungera. Ofta stämmer den första känslan men ibland sker mirakel. Så är fallet med dessa två stick, ett slags snabbretuscherare som du bara drar över huden och den ser helt flawless ut. Linjer fylls ut, ojämnheter i tonen försvinner och ytan hålls fräscht matt. Förutom att det faktiskt fungerar så är både dessa sköna på huden, det blir bara mjukare och lenare där sticket gått fram. Visst kan de uppfattas som rätt dyra men de är också dryga som bara attan. Dessa stick fungerar fint som primers men du kan också använda dem utan att lägga någon annan makeup ovanpå eller för att piffa till huden under dagen. Har numera alltid ett stick i väskan!

Annons

Skin Focus Corrector från Sensai kom redan för något år sedan. Den är något tonad vilket gör att den har en mer utjämnande effekt på pigmentering (även om den effekten ej kan jämföras med en concealer eller foundation). Ca 389 kr.

Instant Confidence Stick landar på Bobbi Brown-disken i september. Bobbis stick är lite tunnare vilket gör det lättare att komma åt på mindre partier. Ca 405 kr. Bobbi Brown hittar du på Åhléns.

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar