Annons

Annons


Läppstiften som ger mer

 

Skönhet och välgörenhet kan många gånger vara en riktigt bra kombo, i alla fall om bidraget är en ordentlig del av vad du betalar. Ett av de första märkena som samlade in pengar till andra var MAC. Med sitt läppstift VIVA Glam har man bidragit med nästan 500 miljoner dollar till bl a forskning och kunskapsspridning kring HIV/AIDS. Det första läppstiftet landade 1994 med dragdrottningen RuPaul som modell. För nästa års version, som släpps i början av januari, har man teamat upp med den skygga låtskrivaren, producenten och sångerskan Sia.

Annons

VIVA Glam Sia från MAC har en fint lysande varmröd färg, den kommer att finnas på alla ställen där MAC säljs och priset blir 195 kr. Alla pengar går oavkortat till MAC AIDS Fund.

Här i Sverige finns det faktiskt också läppstift som sprider glädje till fler än bara bäraren. Red Angel är namnet på Make Up Stores vingförsedda läppstift som lanserats för några veckor sedan. Pengarna samlas in till förmån för ett barnhem i Kabale, Uganda, som sedan 2011 drivs av Emma & Therese Children’s Project. Här kan du följa deras blogg.

Lipstick Red Angel från Make Up Store är en riktigt snygg, krämig och lättburen brunrosa, jag skulle kalla den fleshtoned. Jag tycker också hylsan är snygg men önskar nästan att man kunde befria den från vingarna, de är fina på bild men lite i vägen både i väskan och när man ska använda det. Priset är 185 kr och alla pengarna som kommer in ska gå oavkortat till  Emma & Therese Children’s Project.

 

 


Kommentera

 


Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar