Annons

Pinnen som fixar en dålig hårdag

Vissa dagar vill håret inte dit jag vill, andra hinner jag helt enkelt inte passera duschen innan det är dags att skutta iväg till kontoret. Oavsett vilket så brukar det lösa sig på hårfronten tack vare en liten böjd metallpinne. 

Annons

Timeless Hairpin från Corinne hjälper mig att snurra upp en knut på mindre än en minut. Och det fina är att uppsättningen ju håller så mycket bättre om håret INTE är nytvättat. 

Annons

Jag tar helt enkelt och samlar håret uppe på huvudet, snurrar upp det till en hårboll på pinnen och sticker den sedan igenom knuten för att fästa. 

Skönt att snabbt kunna svänga upp en knut efter en ansiktsbehandling då terapeuten rufsat runt rejäl i hårbotten. 

Beroende på hur hårt man snurrar så blir knuten/ bullen olika stor. Du kan också göra knuten först och sen sticka in pinnen för att fästa, då får du lite mer kontroll på själva formen. På bilderns från Corinne här nedan kan du se hur man kan använda flera pinnar i ett lite längre hår alternativt bara sätta upp en del av håret med en pinne – så fint! 

Annons

Timeless Hairpin finns dels i fyra olika metallnyanser och två varianter där den runda delen är läderklädd.


Du hittar dem här, priset är 349 kr resp 399 kr.

Dela på:
Annons
Laddar
https://jessicas-skona-varld.femina.se/hudvard-2/veckans-skonhetskap-sensitive-advanced-hydrating-face-protection-mist-spf-50/