Annons

Annons


Fem glittriga skuggor till nyår

En riktigt glittrande ögonskugga triggar igång festkänslan direkt oavsett om jag kör all in runt hela ögat eller bara punktmarkerar så att det skimrar lite extra inne vid ögonvrån. Här är fem riktigt fina skuggor som lyser upp ansiktet minst lika fint som raketerna på nyår.

Annons

mac spellbound eye shadowSpellbinder Shadow heter Macs lösskuggor ovan som kommer med trollbindande vågmönster och ger magiskt sidenskimrande färg med häftigt djup. Finns i åtta färger, kostar 195 kr.

masterpiece max factor

Masterpiece Colour Precision Eyeshadow från Max Factor är flytande cremeskugga som lägger sig likt en andra hud över locket. Den ger ett mer subtilt och nästan transparent skimmer och passar dessutom som en utmärkt primer under puderskugga. Finns i sju färger, kostar 110 kr.

 

bobbi brown sparkle

Sparkle är verkligen ett passande namn på Bobbi Browns singelskugga som är en mix av glittrande puder och gnistrande pärlemorpartiklar vilka ser ut att sväva lite ovanför huden, oerhört vackert. Har du testat Tom Fords skuggor någon gång vet du att det finns en liknande i varje kvartettpalett. Finns i nio färger, kostar 335 kr.

dior-addict-fluid-shadowDior Addict Fluid Shadow är som att måla ögonlocken med flytande metall, väldigt snyggt. Det finns en liten sak man måste tänka på bara när du applicerar den, eller egentligen två saker. Det första är att den inte går att blanda med andra skuggor, det andra är att du bör låta den torka någon minut eller så innan du börjar blinka med ögat. Väntar du har du en skugga som sitter likt lim, har du inte tålamod kommer du ha skugga överallt… Finns i sex färger, kostar 340 kr.

urban decay moondust

Vem behöver accessoarer när man har Moondust i sminkväskan? En hel palett med glittrande skuggor i regnbågens alla färger döljer sig under locket på Urban Decays mixbricka, använd var för sig eller blanda flera för en riktigt blickfångande ögonlook. Kostar 495 kr.

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar