Annons

Annons


Doftsätt garderoben – Fragrance Tags från L:a Bruket

Förra året kom Rituals med sina parfymerade tofsar, ett fiffigt sätt att doftsätta sina rum men kanske inte designmässigt något som alla kan tänka sig. Betydligt mer stilrena och försiktiga i färgerna är då L:a Brukets nya Fragrance Tags som snarare får en att tänka på märken som Hope än Maria Montazami.

Annons

Och hur smarta är inte de här? Fragrance Tags ser ut som stör ej-skyltarna du hittar på hotell och har perfekt form för att passa på klädstången i garderoben eller handtaget i badrummet. Väldigt funktionellt. De finns i tre dofter som alla ska utstråla lugn och ro med tränoter och kryddor, dofter som även hittas i redan existerande doftljus och parfymoljor:

No 181 Hinoki med muskot, cederträ och rökelse.

No 183 Black Oak med björk, kashmirträ och svartek.

No 182 Tabac med tobak, cederträ, jasmin, mysk och torra jordiga noter) – det här är min personliga favorit.

Fragrance Tags från L:a Bruket kostar 169 kr styck. Finns i butik nu, bl a på Vallgatan 12, på Lyko.se och i L:A Brukets flagship-butik på Södermannagatan 19 i Stockholm.

Är du såld på cederträ finns en annan smart och betydligt mer budgetvänlig doftpryl att ha i garderoben. På Åhléns hittar du Cederträringar att trä på galgens hals. För nio stycken betalar du 29 kr. Fiffigt här är att när träet slutar att sprida sin doft kan du bara sandpappra lite på ytan så börja de dofta igen!

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar