Annons

Annons


Dagen då Caroline Hirons kom till stan

Ikväll somnar jag lycklig. Det har varit en riktig höjdardag som bjöd på möte med en stor förebild.  Jag och större delen av den svenska skönhetsligan med både redaktörer och bloggare var inbjudna till Berns på lunch för att lyssna på hudterapeuten, superbloggaren och sköningen Caroline Hirons.

Annons

Men det blev inte bara lyssna, det blev underbart häng under flera timmar. För det visade sig att man kan prata om allt från bästa syran för huden till trubbel med tonårsdöttrar med denna underbara kvinna.

Om du läser Femina kan du ha sett henne i juli-numret, i min artikel om de nya skönhetsdrottningarna på nätet. För en av dessa är hon verkligen. Anledningen är att hon inte bara testar och recenserar produkter. Med en stor dos kunskap om just hud och hudvård ger Caroline råd och tips till sina följare med en härlig och ärlig värme. Hon har hjälpt många att få ordning på krånglande hud. Ett bevis på det är att det just nu snurrar runt massor av bilder där följarna lägger upp skönhetsprodukter  de blivit tipsade om med texten ”Caroline Hirons made me do it”.

Både bloggen och twitterkontot (där det började) rekommenderas varmt. Caroline Hirons är en klok och en rolig kvinna. Men jag gillar henne också för att hon emellanåt ryter ifrån, hon drar sig inte för att säga vad hon tycker. Och kolla gärna hennes kommentarsfält, det lever verkligen sitt eget liv och även där kan man hitta många tips.

Caroline var på blixtvisit i Sverige för att berätta om smarta rengöringen Double Cleanse som hon tagit fram tillsammans med Pixi Beauty, det svenska skönhetsmärket med kultprodukter som Glow Tonic i sin portfölj. Du ser båda dessa godbitar här ovan. Glow Tonic i en skräddarsydd version för eventet, så fint att ha en flaska av detta mirakelvatten med sitt eget namn på hemma*. Och en signerad ask med Double Cleanse. Ganska signifikativt för dagen faktiskt, det där med att få hennes autograf. Jag hade fjärilar i magen innan jag tågade iväg till lunchen och var starstruck när jag skulle hälsa.

Sen släppte all nervositet och vi hade bara så himla kul. Som du ser på bilden högst upp (som jag lånat av Emma Unckel på Elle). Alla dessa härliga kvinnor. Och så fick vi såklart en massa bra tips. Men mer om dem och om alla nyheter från Pixi som vi fick klämma på idag, det kommer senare.

Nu ska jag hoppa i säng och somna med allt kul som hänt i dag i huvudet.

Nyfiken på Double Cleanse och Glow Tonic? Mer om dessa toppenprodukter hittar du bland annat här:

 

*Glow Tonic är ett plånboksvänligare och mer väldoftande alternativ till Biologique Recherches hyllade P50 som du kan läsa om här.

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar