Annons

Annons


Clarins uppdaterar klassiker

Jag och min underbara bloggkollega Kakan på ELLE är på plats i Paris för att bevaka den internationella presskonferensen av ett riktigt kultserum – Clarins Double Serum.

Double trouble med Kakan. Vi har ej fått i oss för mkt bubbel, här försöker vi faktiskt visa att vi båda råkade måla oss med den blå pennan Cool Mood från LH Cosmetics.

 

Visste du att Clarins Double Serum från början var en produkt m två flaskor som man själv fick blanda i handen? Trots alla år som skönhetsred hade jag faktiskt ingen aning. Well, man kan ju inte veta allt. Så här såg det ut då.
Det är nu över 30 år sen den första versionen kom. 1996 hamnade de två serumen i en flaska och den senaste uppdatering kom 2012. Av den har man sålt galna 8 miljoner. En sådan succé. Trots det har man valt att göra om Double Serum igen.

Annons

Och det är något spännande man har på gång här, både när det kommer till innehåll och design. Idag fick vi den nya Double Serum presenterad, den åttonde i raden. En av flera stora nyheter är att man bytt ut mineraloljan mot växtoljor. Bra idé! Och så har man adderat en spännande ingrediens som varit het inom hälsokost det senaste året.

Men mer om det senare. Här lite bilder från kvällen i Paris där man firat lanseringen med en magisk båtfärd på Seine tillsammans med journalister från hela världen.

Redo för en kväll på Seine. Lyckokast att kila in på HM innan resan där jag fyndade prasslig lång ballongkjol. Den, plus Bobbi Browns Art Stick i Hot Tangerine, gjorde susen för festlooken.

Inte bara många med fantastisk hy på båten. Väldigt fint dressade också!

Vilks sötisar! Ostblommor som snacks.

Fancy kaktuskex – oväntat gott.

Båt i solnedgång är aldrig fel.

Kakan träffade ett fan, Clarins brittiska PR-kontakt Shoshanna.

Blommor överallt!

Nattinatti efter en lång dag med bild på sprakande Eiffeltorn. Vill du se mer bilder och videos, gå in på Stories på min instagram jessicablockstrom.

Mer om Kakan och hennes podd Under Huden kan du läsa i nya numret av Femina där jag skriver om de nya skönhetsdrottningarna på nätet.


Kommentera

 


Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar