Annons

Annons


Bästa brun utan sol-produkterna just nu

Äntligen sol men håll i hatten, det gäller att inte bli för ivrig och pressa huden. Har du svårt att vänta på att färgen ska komma naturligt finns det massor av spännande produkter på bus-fronten, kul för att de skiljer sig mot traditionella creme/mousse/lotion och för att de ger så grymt fin färg. Här är tre jag gillar lite extra mycket just nu.

Annons

H2O Tan Mist från James Read är precis som namnet antyder en vattenliknande spray. Bara att sprinkla över rengjord hud och du har naturlig färg efter någon timme, ganska så blygsam men du kan bygga upp den genom att använda flera dagar i rad. Jag tycker den passar riktigt bra om du har normal till fet hy men då jag känner mig lite torrare väljer jag en krämigare variant. En bra grej är när jag tycker att ansiktet fått lite färg men inte halsen, ni vet så där så det nästan ser ut som att huvudet svävar ovanför kroppen. Då tar jag bara lite Tan Mist och så ser allt snart jämnare ut. För ansiktet och kroppen. Ca 279 kr.

Inte bara enkel att använda utan också lätt att få med sig är St Tropez smarta Self Tan Express Bronzing Face Sheet Mask som precis landat i butik. Gör rent ansiktet, peela kanske en smula och placera arket över ansiktet. Färgens styrka beror på hur länge du låter den sitta på, allt mellan 5 och 15 minuter rekommenderas. Massera ut överflödet när du är klart för en jämnare och snyggare ton, tänk speciellt runt ögonen och ner på halsen. Innehållet är ett bus-serum som också har en dos hyaluronsyra i sig vilket gör denna mask utmärkt även för en torris. För ansiktet. Ca 119 kr.

En olja som ger solkysst skimrande färg direkt, det är Marula Dry Oil Self Tan SPF 50 från Vita Liberata. Och dessutom med SPF 50 och eko-ingredienser på köpet. Jag trodde aldrig att jag skulle få denna att bli jämn och snygg på huden när jag såg färgen på den ganska tunna formulan. Men så fel jag hade. Med hjälp av appliceringshandske blev det otroligt bra, kan vara den mest lyckade fejkfärgen för min del. Och jag älskar tonade produkter eftersom man ser var man varit och var man råkat missa. För kroppen. Ca 615 kr.

 

 

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar