Annons


5 toppnyheter till vårens sminkväska

 

spring makeup gamechangers

Ooooh, aaahhhh, iiiiiiiii är inte så vanligt att man får höra från en grupp med luttrade skönhetsredaktörer. Men när den kommande vårens nyheter har presenterats de senaste månaderna har jag både hört dessa härliga ljud från mina kollegor och själv yvats en hel del. Vad kan det då vara som får det att kittla till i magen av lycka trots att vi tar emot hundratals nyheter varje år? Bland annat dessa fem spännande, knasiga, uppfinningsrika och fantastiska godbitar som landar på makeupdiskarna inom en snar framtid.

Annons

 

clarins stylo_4_couleurs

Rolig, praktisk och riktigt bra är Clarins multiverktyg som ger nostalgikänsla hos alla oss som växt upp med Bics fyrfärgspenna. Här får du kajalpenna i svart, midnattsblå (den är mörkare i verkligheten än på bilden) och mörkt brunt samt en läppenna i en snygg nude-nyans. Kul då det gör att man gärna byter färg oftare än annars. Stylo 4 Coluleurs kommer att kosta 390 kr.

Lancome-Spring2017-laroseapoudrer

 

Att Lancôme har makeupartisten Lisa Eldridge i sitt team är numera uppenbart både när det gäller formuleringar och paketeringar. Lisa älskar vintage och har grävt djupt bland märkets skattkistor. Den här våren syns det bland annat på det La Rose à Poudrer, en highlighter i puderform där det lystergivande pudret fördelats över bladen på en tygros. Dra med kabukiborste över och pudrets fångas upp för att kunna fördelas där du vill ha extra fin och rosig glow. Det ska sägas att du bara får 1.6 gram, i en vanlig dosa med puder brukar innehållet vara ca 10 gånger så mycket. Men fint är det, både på huden och på hyllan. La Rose à Poudrer kommer att kosta 690 kr.

Isadora CoverUpStickNBrushFoundationAndConcealer

Isadora har seglat upp som ett märke att lita på när det kommer till bra och billiga foundations. I vår kommer man med ytterligare en variant som ger lätt täckning och har smart förpackning, det här sticket är perfekt att ha med sig. Vanligtvis tycker jag att foundationstick brukar kännas kladdiga och feta på huden men inte Cover Up Stick’n Brush som dessutom har en helt duglig knubbig borste i bakvagnen att finjustera och jobba in färgen med. Kommer att kosta 169 kr.

SHISEIDO Smart Filtering Smoother

Smart Filtering Smoother är namnet på Shiseidos multifunktionell lotion för alla som vill ge huden en perfekt finish (hello fellow instagrammers!). Förminskar porer, ger lite fukt,  håller huden matt, dämpar rodnader och stärker hudbarriären – vad mer finns att önska? Det fina är att du kan använda den som sista steg över din foundation eller utan någon makeup för en no makeup-look men också bära med i fickan/väskan för snabba touch ups under dagen. Ibuki Smart Filthering Smoother kommer att kosta 250 kr.

chanel le top coat

Le Top Coat är verkligen ett passande namn på Chanels stora nagellacksnyhet denna vår, det som bär färgnamnet Black Métamorphosis. Anledningen är att du med detta transparenta lack kan förvandla alla dina lack som finns hemma i lådan till en ny och dovare nyans, helt enligt kommande trend som ganska oväntat bjuder på många mörkare färger. Ett lager räcker, effekten kan du se på bilderna nedan. Jag tycker att det funkar oväntat bra på alla färger, tänk dock på att det kan ta lite tid för alla lager att torka om du haft underlack ( i mitt fall ridgefiller), två lager färgat lack och sedan överlacket. Le Top Coat Black Métamorphosis kommer att kosta 275 kr.

pre le top coat chanelpost le top coat black metamorposis chanel

 


2 kommentarer

 


Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar