Annons

Annons


Härligaste kroppsskrubben – somriga EcoCoco Cocolime Body Scrub

Sommarfeelingen hade inte riktigt kickat in här hemma än. Förutom att vi spenderat ett par veckor av semestern i kalla ishallar och hängt på motell vid motorväg så gjorde jetlagen efter Toronto-resan att jag gått som i tröttdimma de senaste tre dagarna. Men nu så! För idag sken solen och vi kom iväg till härligt bad med hunden och yngsta barnet. Väl hemma var det dags för helrengöring så jag öppnade en påse kroppsskrubb jag fick för några veckor sedan. Och den gjorde inte bara huden len som sammet. Den doftade riktigt härligt av kokos och lime, en pina colada i duschen mao!

Annons

EcoCoco Cocolime Body Scrub från Stefan är något så ovanligt som kroppsskrubb på påse. Därför är också innehållet ett pulver. Det är jättebra om man ska resa och vill slippa tunga burkar eller tuber med innehåll som kan flyta ut i resväskan. Hemma i duschen är det lite mindre praktiskt. För att göra det lite mindre meckigt är mitt tips att hälla ut en dos på ett fat och ställa vid duschen.

Eftersom EcoCoco Cocolime Body Scrub är ett pulver behöver huden och händerna vara lite blöta innan du börjar, annars kommer hela härligheten bara ramla till golvet. Förutom den härligt somriga doften så gillar jag att den är ganska rivig. Min hud behövde en väckarklocka. Det ekologiska innehållet bestående av kokosolja, havssalt och kokosflingor gör den också så len och mjuk att det knappt behövs någon bodylotion efteråt. Jag körde ändå på nya favoriten Emma S. nya Body Lotion Sugar Lime för en lager på lager av limedoft och det funkar utmärkt, de båda gifter sig fint.

EcoCoco Cocolime Body Scrub från Stefan kommer att finnas på Lyko.se och Eleven.se. Tyvärr har leveranserna blivit försenade och därför också lanseringen. Först från och med slutet av augusti landar de i butik, men det blir ett trevligt sätt att fånga lite mer av sommaren. Priset på skrubben är 175 kr, min gissning är att en påse räcker till ca fem skrubbrundor om man inte är alltför slösig. Bra att veta är att förpackningarna då kommer ha en annan design, lite synd för jag gillade den här varianten.

Kuriosa: Man kanske kan tro att Stefan är en svensk men han är faktiskt en av Australiens mest kända frisören (Kevin Murphy är en annan). Denna 70-åring har ett 40-tal salonger men gör alltså även  brun utan sol, hårinpackningar, kroppskrubbar osv. Allt med doften av kokos.

 

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar