Annons

Annons


Bästa ögoncremen just nu – Stress Positive Eye Lift från Dermalogica

Mitt högra ögonlock har det senaste året påverkats av gravitationen och flyttat sig nedåt oroväckande snabbt. En detalj som faktiskt gör att man kan känna sig extra trött. Men så började jag med Stress Positive Eye Lift från Dermalogica för några veckor sedan. Och halleluja, den funkar! Plötsligt ser jag luft mellan locket och ögat.

Annons

Stress Positive Eye Lift är en lätt gelcreme som masseras in med metallapplikatorn som sitter på toppen. Det gör själva appliceringen skön men får också tunna blodkärl att dras ihop. Riktigt mörka ringar är det bara concealer som rår sig på men med den här har du bra hjälp på vägen.  Men denna ger också en välbehövlig skjuts till cirkulation och cellförnyelse. Många ögoncremer ska bara användas under ögat men denna masseras in runt hela då den ju faktiskt är framtagen för att just ge ett lyft. Till skillnad mot många liknande produkter känns det dock inte, huden blir aldrig stram eller känns tajt. Kanske därför som jag blev så förvånad när jag plötslig såg sådan stor skillnad.

Den är ögoncremen är fri från parfym och färgämnen så jag skulle säga att den passar även känsliga ögon (om du ej är känslig mot linalool). Mina har runnit en del på sista tiden men det är inget som har förvärrats efter att jag börjat använda just den här produkten. Den innehåller hyaluronsyra som direkt ger en slätare yta, fermenterad jäst som lyfter, arktiska alger som dämpar svullnader, glycerin som ger fukt, niacinamide (vitamin B3) som är allmänt väldigt bra för huden men framför allt kanske bra mot pigmenteringar samt  extrakt från indigofrön som ska göra huden klarare. Du kan använda den som en vanlig ögoncreme men också som mask. Jag har flera gånger upptäckt hur jag plötsligt stått många långa minuter och masserat och tiden bara gått. Både för att produkten och applikatorn är skön men också för att det är skönt med den där lilla stunden man har för sig själv.

Stress Positive Eye Lift finns på salonger som använder Dermalogica men också på t ex Hudoteket.se och på Åhléns. Den kostar ca 700 kr och då får du dessutom med en liten smart klämma som gör att du verkligen kan utnyttja denna goding till sista droppen!

LÄS OCKSÅ


Kommentera

Annons


Annons


SENASTE NYTT FRÅN FEMINALaddar