Annons

Sköna tonade läppbalsam

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig.

Läs mer här.

Det är inte lätt att bo i det här landet och ha snygga läppar, åtminstone inte den här årstiden. De flesta av mina älskade röda läppstift får snällt vila till mildare väder infinner sig och läppformen kommit tillbaka. Men så länge behöver man ju inte gå omkring och sakna färg. Det finns flera riktigt bra läppbalsam som gör läpparna mjuka och behagliga samtidigt som de också ger en fin röd ton. Inte så täckande som ett läppstift, mer som en färgslöja men lyser ändå upp. Bland favoriterna finns t ex:

Annons

akademikliniken lip_intense_berry

Pure Lip Intense Berry från Akademikliniken är en gammal favorit som nu fått färg och en härligt bärröd variant är det också. Det är fullproppat av antioxidanter och formulan känns sval, len och lätt jämfört med traditionella läppbalsam, mer åt serumhållet. Och förpackningen är toppen, älskar att det bara är att trycka ut en liten pärla och svepa över läpparna.

Annons

Pure Lip Intense Berry från Akademikliniken finns just nu på Kicks (reklamlänk via Adtraction) för 236 kr.

burts bee tinted_lip_balm_rose_2

Tinted Lip Balm från Burt’s Bee är en riktigt bra budgetvariant i ett litet praktiskt stick. Perfekt dessutom om du helst bara använder naturligt på huden, dock ej vegan då det är bivax i. Smälter på läpparna och kommer i flera fint bäriga nyanser, jag tror det finns så många som sju. Jag gillar att det inte blir så väldigt glansigt, känns nästan lite halvmatt.

Tinted Lip Balm från Burt’s Bee kostar ca 89 kr och finns bl a på Lyko (reklamlänk via Apprl) .

byterry_baumederose_nutricouleur_n3-cherry_bomb_900x900_1

Lyxigaste lyx är By Terrys burk med klassikern Baume de Rose Nutri Couleur både för sitt innehåll och för sin doft. Ja, priset hjälper ju också till med exklusiviteten. Men det är något speciellt härligt att ha den här i väskan, konsistensen är ljuvlig och läppar jublar. För Terry kompromissar aldrig när hon väljer ingredienser, här finns så mycket bra, t ex extrakt från ros, sheasmör, ceramider osv. Välj mellan sex färger, några av dem underbart klara i tonen trots att de är läppbalsam.

Baume de Rose Nutri Couleur från By Terry kostar ca 395 kr och finns bl a på Åhléns (reklamlänk via Adtraction) .


(Obligatorisk)


Annons



Laddar